BROU D'HIVERN DE LA MAMA

 INGREDIENTS:


Herbes pel caldo (demanant així, fan un preparat amb api, nap, xirivia, porro, pastanaga ..) Jo l'agafo del mercadona 

• !/4 de col

• 1ceba

• 1patata

• 250 gr. de cigrons remullats. El dia anterior poso aigua calenta de l'aixeta i aboco un paquet de cigrons i la resta els guardo al congelador i em serveixen per altres vegades.

• 1 ossos de genoll de vedella

• 750 gr. de jarret de vedella

• mitja gallina

• peu de porc partit per la meitat

• 1 orella de porc salada

• 1 os de espinada de porc

•1 ossos de pernil salats

• 400 gr. de papada (cansalada)

.1 os de pernil 

. un tros de panceta salada iberica

.un trosset de rotllo de greix


Començo la preparació:


A la nit poso els cigrons en remull amb sal i aigua calenta. 

Al dia següent agafes l'olla alta . Comences a rentar les carns . Tiro les carns i ossos a l'olla amb els cigrons.  Quan torna a bullir tot de nou, li afegeixo les herbes del caldo i la ceba. Has d'anar treient les impureses , és a dir espemant el brou.  Quan no faci espuma eafegeixes les patates  i si vols pilota , la pilota.


espero que et surti un brou perfectei recordis a les dones de la teva família ( la besavia, la iaia i la mama) T'estimen!

Comentaris

Entrades populars