PEUS DE PORC AMB CIGRONS
Avui el Toni m'ha demanat que li prepari peus de porc. Et faig la llista d'ingredients perquè facis la llista de la compra.
INGREDIENTS
2 cebes mitjanes + 1 per bullir els peus
1 pebrot
3 grans d'all
2 tomatquet madura depen de com són de grans
1 tros de col
2 trossos de carabassa
1/2 kg. de cigrons en remull
copeta de vi ranci
copeta de vi blanc
brou
sal
pebre negre
oli d'oliva verge extra
posim de pebre vermella
posim de oregano,llorer, grans comí
1 cullerada de farina
Recepta per la picada:
6 avellanes torrades
10 ametlles torrades
1 gra d'all fregit
julivert
1 pa fregit
Preparació
He posat els peus dins d'aigua amb sal dues hores nevera. Els he bullit amb una fulla de llorer 5 minuts i he sellejat a la paella pel costat tallat no el de la pell. ( evitar que es desfacin)
Talleu la ceba i el pebrot a trossets. A la cassola, amb un raig d'oli, sofregiu la ceba i els alls, despres el pebrot i al cap final de 8 minuts la tomaquet. A vegades poso una cullerada de tomaquet concentrat.
Mulleu amb el vi ranci i als dos minuts, afegiu els peus i els cigrons tot junt a l'ollla pressió 45minuts. Afegim la picada i posem a bullir 4 minuts més.
Bon profit fill meu , espero que t'agradi!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada