PEUS DE PORC AMB CIGRONS


Avui el Toni m'ha demanat que li prepari peus de porc. Et faig la llista d'ingredients perquè facis la llista de la compra
.

INGREDIENTS


3 Safates de peus de porc del mercadona venen tallats

2 cebes mitjanes + 1 per bullir els peus

1 pebrot

3 grans d'all

2 tomatquet madura depen de com són de grans

1 tros de col

2 trossos de carabassa 

1/2 kg. de cigrons en remull

copeta de vi ranci 

copeta de vi blanc

brou 

sal

pebre negre

oli d'oliva verge extra

posim de pebre vermella

posim de oregano,llorer, grans comí


1 cullerada de farina


Recepta per la picada:

6 avellanes torrades

10 ametlles torrades

1 gra d'all fregit

julivert

1 pa fregit


Preparació


He posat els peus dins d'aigua amb sal dues hores nevera.   Els he bullit amb una fulla de llorer 5 minuts i he sellejat a la paella pel costat tallat no el de la pell. ( evitar que es desfacin)
Talleu la ceba i el pebrot a trossets. 
A la cassola, amb un raig d'oli, sofregiu la ceba i els alls, despres el pebrot i al cap final de 8 minuts la tomaquet. A vegades poso una cullerada de tomaquet concentrat.

Mulleu amb el vi ranci i als dos minuts, afegiu els peus i els cigrons tot junt a l'ollla pressió 45minuts. Afegim la picada i posem a bullir 4 minuts més.


Bon profit fill meu , espero que t'agradi!!
















Comentaris

Entrades populars